Trafikskola Stockholm

Trafikskola i Stockholm - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Stockholm! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Stockholm som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Stockholm.

 • Priser på trafikskola i Stockholm 
 • Bästa trafikskolan i Stockholm
 • Intensivkurs för körkort i Stockholm
 • Trafikskola i Stockholm med handledarkurs
Billiga körlektioner i Stockholm genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Stockholm

Vad kostar en körlektion i Stockholm? Pris på trafikskola i Stockholm är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Stockholm 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Stockholm: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Stockholm (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Stockholm för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Stockholm kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Stockholm

Letar du efter en körskola?

Om du vill lära dig att köra bil har vi den perfekta lösningen. Vi erbjuder professionella och billiga körlektioner i Stockholm. Oavsett om du vill ta en bil, motorcykel eller mopedlektion kan vi hjälpa dig! Du får all teori om körning på vår körskola innan du tar ditt praktiska prov. Hos oss kommer du att klara provet tack vare intensiv utbildning som är billig.

Vi erbjuder även hjälp med halkbekämpning, riskettan och handledarkurs så att du är helt förberedd inför ditt prov! Vänta inte längre – kontakta oss redan idag och ta reda på mer om våra tjänster.

Registrera dig hos oss idag.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Stockholm?

När du letar efter en billig körskola i Stockholm måste du fråga dig själv om du vill ha billiga lektioner av låg kvalitet eller om du vill betala mer och få bästa möjliga upplevelse. 

Dessa alternativ kan vara svåra att göra upp om man inte tar hjälp från en extern källa. Därför erbjuder vi på Körskola Stockholm kontakt med respektive skola som de samarbetar med, vilket gör det enkelt för alla som behöver körkort i Stockholm.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Stockholm 

Trafikskola i Stockholm med delbetalning (bra körskola)

Om du vill köpa ett paket med körlektioner och betala i avbetalningar kan du kontakta körskolan och fråga om de erbjuder denna tjänst. Körskolan kan kräva en handpenning innan lektionerna påbörjas, och sedan kan du betala resterande belopp i avbetalningar.

Privata körlektioner i Stockholm

Om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola kan du alltid ta privata körlektioner. För att hitta en bra körlärare är det viktigt att göra din research och fråga runt om rekommendationer. 

Du bör också se till att fråga körlärare om deras erfarenhet och kvalifikationer.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Det kan vara svårt att hitta billiga priser på intensivkurser för att lära sig köra bil, men det finns några sätt att göra det. Ett sätt är att jämföra priserna på olika körskolor i Stockholm. 

Du kan också fråga vänner eller familjemedlemmar som nyligen tagit körlektioner om rekommendationer. Slutligen kan du också leta på nätet efter rabatter eller erbjudanden på intensivkurser i körning.

Gå riskettan i Stockholm billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Stockholm där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Stockholm redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Stockholm så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Stockholm

När du vill ta körkort i Stockholm är det viktigt att hitta den bästa körskolan. Du vill nämligen vara säker på att du lär dig allt som finns att veta om hur man kör och att du klarar körprovet med bravur. 

För att detta ska kunna ske är det viktigt att du hittar en körskola där läraren är professionell och ger billiga körlektioner. Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Stockholm. 

På körskolan går de igenom alla frågor om teorin kring körning så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig allt. Hos oss kommer du att klara provet tack vare intensivkurser som är billiga.

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Det är viktigt att hitta den bästa körskolan i Stockholm eftersom du vill ta körkort och klara körprovet. Den bästa skolan kommer att ha professionella lärare som ger billiga körlektioner. Du kan också få hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen.

Recension & omdöme

Det bästa sättet att hitta recensioner om den bästa körskolan i Stockholm är att leta på nätet. Det finns många webbplatser som har recensioner av olika körskolor i Stockholm. 

Ett annat sätt att hitta recensioner är att fråga dina vänner eller familjemedlemmar om de känner till några bra körskolor i Stockholm.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Stockholm för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Stockholm

Om du vill ta körkort snabbt är en intensivkurs på en körskola i Stockholm det bästa sättet att göra det. Lärarna är erfarna och vet hur de ska hjälpa dig att klara körprovet. Dessutom är lektionerna prisvärda så du kan spara pengar samtidigt som du lär dig köra bil.

Trafikskola med intensivkurs i Stockholm

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Stockholm som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. 

Snabbt och enkelt!

Körskolan i Stockholm med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Stockholm som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Stockholm på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Letar du efter en intensivkurs för körkort i Stockholm med bra undervisning och de bästa instruktörerna? I så fall är den här artikeln precis vad du behöver. 

Här är några av de saker som gör en bra körskola – pålitliga lärare som har erfarenhet, billiga priser, tillgänglighet under sommaren och mycket mer. Låt oss ta en titt på dessa skolor en och en för att ta reda på vilka som är rätt för dig! 

Vad du kan hitta för utbildningar i Stockholm:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Stockholm (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Stockholm med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Stockholm så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Med körskolor i Stockholm kan du hitta en körskola som erbjuder handledarkurser. Körlärarna är professionella och ger billiga lektioner, till exempel för dig som vill lära dig köra bil, motorcykel eller moped. 

Om du letar efter det bästa erbjudandet för ditt körkort är det här stället! Du får också hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen.

Ta körkort i Stockholm

Att ta körkort i Stockholm är en fantastisk känsla. Det finns många körskolor i Stockholm som kan hjälpa dig att ta körkort. Det är viktigt att hitta en körskola med professionella lärare som ger billiga körlektioner. 

På körskolan går de igenom alla frågor på teoriprovet så att du lätt kan klara det och få ditt körkort. Hos oss klarar du provet tack vare intensiva körlektioner som är billiga. 

Allt du behöver för att ta ditt körkort! Du får även hjälp med att förstå halkbanan, riskettan och handledarkursen.

 • Boka tid för körlektion i Stockholm redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Stockholm

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Du kan klara ditt körprov.

– Ditt självförtroende ökar när du lär dig att köra bil .

Känslomässiga fördelar:

– Känn dig tryggare när du tar en tur med bilen.

– Njut av en skön tur på landsvägen

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Stockholm

När du vill ta körkort i Stockholm är det viktigt att du hittar rätt körskola. Det finns många olika skolor att välja mellan, men alla erbjuder inte samma kvalitet. 

På vår körskola online är vi stolta över att vara en av de bästa skolorna i Stockholm när det gäller att lära folk att köra bil. Vi har många års erfarenhet av att lära folk att köra bil och vi vet vad som krävs för att klara körprovet. 

Förutom våra erfarna lärare erbjuder vi även billiga körlektioner som passar in i din budget. Så vänta inte längre – kontakta oss idag och börja lära dig köra.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Stockholm!

Ett sätt att träna inför körprovet är att göra övningsprov på nätet. Detta hjälper dig att bekanta dig med de typer av frågor som sannolikt kommer att ställas i det faktiska körprovet. Det hjälper dig också att förbättra dina körkunskaper.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Stockholm

korkortsteori klara den idag Trafikskola Stockholm

Karta över Stockholm city

Vanliga frågor om Stockholms trafikskola

Vilken körskola är bäst i Stockholm?

Här hittar du den bästa körskolan i Stockholm tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Stockholm, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Stockholm?

En körlektion på 40 minuter Stockholm trafiklärare kostar 495 kr i Stockholm. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Stockholm för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Stockholm

Relaterade sidor