Trafikskola Kalmar

Trafikskola i Kalmar - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Kalmar! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Kalmar som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Kalmar.

 • Priser på trafikskola i Kalmar 
 • Bästa trafikskolan i Kalmar
 • Intensivkurs för körkort i Kalmar
 • Trafikskola i Kalmar med handledarkurs
Billiga körlektioner i Kalmar genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Kalmar

Vad kostar en körlektion i Kalmar? Pris på trafikskola i Kalmar är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Kalmar 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Kalmar: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Kalmar (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Kalmar för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Kalmar kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Kalmar

Letar du efter en körskola i Kalmar?

Vi är den bästa körskolan i Kalmar. Vi har lärt folk att köra bil sedan 1994 och vi vet vad som krävs för att ta körkort. Våra körlärare är professionella, erfarna och lär dig allt om körning som du behöver veta innan du gör provet. 

Du kan också ta lektioner hos oss om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped.

Med vår hjälp är det enkelt att ta körkort! Alla våra kurser kommer med intensiv träning så att du är redo när det är dags för ditt prov. Och eftersom vi är ett så etablerat företag erbjuder vi rabatter på körlektionerna.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Kalmar?

När du letar efter en körskola vill du först och främst ta reda på om instruktören är kvalificerad och har ett relevant undervisningstillstånd. Du måste också se om de har relevant erfarenhet inom branschen. 

På så sätt kan du försäkra dig om att du får kvalitativa körlektioner av en erfaren lärare som känner till både kraven för att klara provet och undvika olyckor under din inlärningsperiod innan du avlägger det skriftliga provet.

●    Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Kalmar

Trafikskola i Kalmar med delbetalning (bra körskola)

Hur kan jag köpa ett paket med körlektioner och betala i avbetalningar? Det finns flera alternativ för dig som är ute efter en betalningsplan som passar din plånbok.

Privata körlektioner i Kalmar

Om du vill ta privata körlektioner är det bästa sättet att hitta en bra instruktör att be vänner och familj om rekommendationer. 

Du kan också leta efter recensioner på nätet eller i sociala medier. När du har hittat några instruktörer som du är intresserad av är det viktigt att träffa dem och ställa frågor om deras undervisningsstil och erfarenhet. 

Du bör också fråga om deras priser och vad som ingår i lektionerna. 

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Ett sätt att hitta billiga priser på intensivkurser är att jämföra priserna från olika körskolor i Kalmar. Du kan också leta efter rabatter eller specialerbjudanden. 

Gå riskettan i Kalmar billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Kalmar där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Kalmar redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Kalmar så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Kalmar

Om du vill lära dig köra bil i Kalmar är det viktigt att körskolan har professionella lärare och erbjuder billiga körlektioner. Körskolorna erbjuder också olika typer av körkortskurser för personer som vill ta körkort. 

Det finns många fördelar med att ta körkort, som att kunna resa lättare eller att få mer självständighet i livet. 

Allt detta kan du ta reda på hos oss som erbjuder intensiva körlektioner för personer som vill ha hjälp med halkbanan, riksettan och handledarkurs.

Vi kommer att ge dig ett vänligt välkomnande när du kommer in på vårt kontor, berätta exakt vad priset per lektion är i närheten av ditt område och boka en riskfri och billig körlektion.

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Den bästa körskolan i Kalmar är den som ger dig utmärkt undervisning och billiga körlektioner. Det betyder att det är viktigt att hitta en bra lärare som vet hur man lär ut all teori om körning så att du enkelt kan ta ditt körkort. 

Du vill inte spendera pengar på dyra lektioner men behöver ändå hjälp att klara provet. Hos oss erbjuder vi intensivkurser till ett överkomligt pris.

I kursen ingår allt från att hjälpa till med frågor om halkbanan, riskettan och handledarkurs också! Vi kommer att se till att du klarar provet första gången. 

Recension & omdöme

Det kan vara svårt att hitta tillförlitliga recensioner av en körskola. Det finns dock några saker du kan göra för att se till att du får korrekt information. 

Försök först och främst att hitta recensioner från personer som faktiskt har tagit körlektioner från skolan. Leta också efter recensioner som ger specifika detaljer om körlektionernas kvalitet och instruktörens undervisningsstil. 

Se slutligen till att läsa hela recensionen innan du fattar några beslut.

 

Tjänster som erbjuds

●    Bäst intensivkurs i Kalmar för körkort

●    Boka in riskettan

●    Handledarkurs online

●    Godkänt på förarprov

●    Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

●    Lätt MC körkort pris

●    MC körkort pris

●    C körkort pris

●    A1 körkort pris

●    Utökat B körkort pris

●    C1 körkort pris

●    B körkort pris

●    E körkort pris

●    CE körkort pris

●    EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Kalmar

Vill du ta körkort men har inte tid med all teori? Eller vill du lära dig köra snabbt och intensivt så att du klarar körprovet utan problem? Då är vår intensivkurs i Kalmar perfekt för dig. 

Vi erbjuder billiga, professionella lektioner av en erfaren instruktör som vet allt om att ta körkort. Det bästa är att vi lär dig hur du ska hantera halkiga backar, riskettan och handledarkursen precis som på provet, samtidigt som du får tillräckligt med tid för att förbereda dig för provet.

Du kommer också att kunna öva med oss innan du tar ditt praktiska prov. Med oss är det garanterat att du klarar körprovet.

Trafikskola med intensivkurs i Kalmar

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? 

Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Kalmar som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Kalmar med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Kalmar som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Kalmar på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Vill du hitta den bästa körskolan i Kalmar med intensivkurs och skickliga körlärare? Här hittar du all information om det. 

Priset på våra intensivkurser är överkomligt, vi lär ut hur man kör bil, motorcykel eller moped och vi erbjuder även utbildning för halkbana, risk 1 och kurs för handledare. Vi har i många år lärt folk hur man tar körkort så att de klarar provet utan problem.

Vad du kan hitta för utbildningar i Kalmar:

●    Intensivkurs för körkort (med uppkörning)

●    Intensivkurs körkort automat i Kalmar (körlektion automat)

●    Intensivkurs för MC körkort

●    Intensivkurs för E körkort

●    Intensivkurs för C körkort

●    Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Kalmar med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Kalmar så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Om du vill ta en kurs för körkort i Kalmar finns det flera kurser tillgängliga under dag, kväll och helg. Om du inte kan vara fysiskt på plats kan du ta en handledarkurs billigt online och på distans

För dig som vill lära dig köra bil men inte har så mycket tid erbjuder vi en intensiv körskola där eleverna får intensivträning på kortast möjliga tid så att de snabbt kan klara körkortet. 

Vi erbjuder även hjälp med halkbana, riskettan och handledarkurs så att alla har möjlighet att ta sitt körkort.

Ta körkort i Kalmar

Det känns bra att ta körkort i Kalmar. Det är det första steget mot självständighet och frihet för många människor. 

Körkortsprov är inte svårt, men det kan vara svårt att hitta en bra körskola med en erfaren lärare som ger billiga körlektioner i Kalmar. 

På förarutbildningen får du lära dig allt om hur man kör från teorifrågor om trafikregler, halkbana, riskettan och kurs för handledare. Vi har all den hjälp du behöver för att klara ditt körprov!

●    Boka tid för körlektion i Kalmar redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Kalmar

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Ta körlektioner i Kalmar på en tid som passar dig.

– Få den hjälp du behöver för att klara ditt körprov med vår intensivkurs.

Känslomässiga fördelar:

– Kör runt i Kalmar med frihet och självständighet. 

Alla typer av körkort:

●    Introduktionsutbildning för personbil

●    CE körkort

●    MC körkort (motorcykel)

●    Lätt MC körkort

●    Tung MC körkort

●    AM körkort

●    Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

●    Engelska

●    Spanska

●    Arabiska

●    Somaliska

●    Ryska

Online trafikskola i Kalmar

Letar du efter en online-körskola i Kalmar där lärarna är professionella och ger billiga körlektioner? Du kan få hjälp här på vår hemsida. 

Om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped så har vi lösningen för dig. Körskolan går igenom alla frågor om körkortet så att det blir lättare för dig att ta ditt körkort efter att du har lärt dig allt om vad det innebär att ta körkort. 

Hos oss klarar du ditt prov tack vare intensiva körlektioner som är billiga. Vi erbjuder även hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkurser som också kan vara av intresse.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Kalmar!

För att klara teorin måste du göra en frågesport om körkortsfrågorna. För att öva inför körprovet kan du gå igenom alla körkortsfrågorna. 

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

●    B körkort teori (teorilektion)

●    C körkort teori

●    C1 körkort teori

●    CE körkort teori (lastbil)

●    MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Kalmar

Gustafssons Trafikskola Södra vägen 10 392 33 KALMAR 0480-137 90 info@gustafssonstrafikskola.se http://www.gustafssonstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Widéns Åkeri Daléngatan 1 392 39 KALMAR info@widensakeri.se http://www.widensakeri.se/ XXXXXXXXXX Svensk Yrkesförarutbildning AB, SYAB Hangarvägen 16 392 41 KALMAR 048013740 info@syab.se http://www.syab.se/ XXXXXXXXXX Anders Trafikskola Stensövägen 5 392 46 KALMAR 048012636 info@anderstrafikskola.se http://www.anderstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Berglunds Trafikskola Södra vallgatan 9 39231 KALMAR 0480-120 90 http://www.berglundstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Nova Trafikskola Verkstadsgatan 7 39239 KALMAR http://www.novatrafik.nu/ XXXXXXXXXX Kalmar Trafikskola AB Esplanaden 22 39241 KALMAR 048010776 info@kalmartrafikskola.se http://www.kalmartrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Kalmar Trafikskola AB Hangarvägen 16 39241 KALMAR 0480-107 76 http://www.kalmartrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Körkortcenter I Kalmar AB Norra vägen 26 39249 KALMAR http://www.korkortscenter.com/ XXXXXXXXXX

korkortsteori klara den idag Trafikskola Kalmar

Karta över Kalmar city

Vanliga frågor om Kalmars trafikskola

Vilken körskola är bäst i Kalmar?

Här hittar du den bästa körskolan i Kalmar tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Kalmar, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Kalmar?

En körlektion på 40 minuter Kalmar trafiklärare kostar 495 kr i Kalmar. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Kalmar för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Kalmar

Relaterade sidor