Trafikskola Umeå

Bästa sättet att fixa körkortet är att plugga med alla nya teorifrågor. Glöm tråkiga böcker – här hittar du körkortsfrågor som gör det enkelt och billigt att ta körkort online.

InformationProva helt gratis - Fixa körkortet idag!BetygPris
Bästa teorifrågorna
Plugga med alla nya teorifrågor
Plugga med alla nya teorifrågor

✔ Tusentals teorifrågor enligt kursplan

✔ För mobilen, datorn och surfplattan

✔ Körkortsproven fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov

✔ Unika körkortstest skapas vid varje övning

9.8
Se prisProva gratis
Trafikskola i Umeå - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Umeå! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Umeå som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Umeå.

 • Priser på trafikskola i Umeå 
 • Bästa trafikskolan i Umeå
 • Intensivkurs för körkort i Umeå
 • Trafikskola i Umeå med handledarkurs
Billiga körlektioner i Umeå genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Umeå

Vad kostar en körlektion i Umeå? Pris på trafikskola i Umeå är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Umeå 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Umeå: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Umeå (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Umeå för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Umeå kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Umeå

Letar du efter en körskola i Umeå?

Om du vill ta körlektioner från en professionell, prisvärd och pålitlig körskola i Umeå har vi svaret. Vi erbjuder billiga körlektioner som är skräddarsydda för att passa dina behov.

Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped hjälper vårt team av proffs dig att få ditt körkort så snabbt som möjligt.

Vår personal är vänlig och kunnig om alla aspekter av att ta körkort så de kan ge råd om vilken kurs som skulle vara bäst för dig beroende på din erfarenhetsnivå med bilar/motorcyklar/mopeder etc.

Du får också hjälp med teorifrågorna som hjälper dig på vägen.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Umeå?

Det är viktigt att hitta en körskola där läraren är professionell och ger billiga körlektioner. Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Umeå. 

På körskolan går de igenom alla körkortsfrågor så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig all teori om bilkörning. 

Hos oss klarar du körprovet tack vare intensiva körlektioner som är billiga. Allt för att ta ditt körkort! Du får även hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Umeå 

Trafikskola i Umeå med delbetalning (bra körskola)

När du har hittat en körskola i Umeå som du vill ta dina körlektioner hos är nästa steg att köpa ett paket med körlektioner. Oftast kan du betala för körlektionerna i avbetalningar, vilket gör det lättare för dig att ha råd med körlektionerna. 

När du har betalat för paketet med körlektioner får du vanligtvis en rabatt på priset för varje lektion.

Privata körlektioner i Umeå

Om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola kan du överväga att ta privata körlektioner. Privata körlektioner är vanligtvis dyrare än att ta körlektioner i en körskola, men du kanske kan hitta en lärare som är villig att ge dig en rabatt om du förbinder dig till ett visst antal lektioner.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

När du letar efter en körskola i Umeå är det viktigt att hitta en som erbjuder prisvärda och intensiva körkurser. På så sätt kan du lära dig att köra snabbt och effektivt så att du kan klara ditt körprov med lätthet. 

Du kan hitta billiga priser på vår hemsida, där vi erbjuder en mängd olika kurser att välja mellan.

Gå riskettan i Umeå billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Umeå där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Umeå redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Umeå så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Umeå

Om du vill hitta den bästa körskolan i Umeå är det viktigt att du gör din research först. Du kan börja med att läsa recensioner på nätet om olika körskolor i Umeå. 

Detta ger dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig av varje körskola och hjälper dig att fatta ett beslut om vilken körskola som är rätt för dig.

En annan sak att tänka på när du väljer körskola är priset. Körlektioner kan vara dyra, så det är viktigt att hitta en skola som erbjuder överkomliga priser. Du bör också fråga om eventuella rabatter som kan vara tillgängliga.

Slutligen är det viktigt att välja en körskola med erfarna och kvalificerade instruktörer. Lärarna på skolan ska kunna lära dig allt du behöver veta för att ta körkortet.

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Den som vill ta körkort bör se till att hitta den bästa körskolan i sitt område. Alla skolor är nämligen inte lika bra och vissa är bättre lämpade för dina behov än andra. 

Det är viktigt att hitta en skola där läraren är professionell och ger bra valuta för pengarna. Du bör också se till att skolan erbjuder ett brett utbud av tjänster, till exempel hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkurs. 

Med oss kan du enkelt hitta den bästa körskolan i Umeå!

Recension & omdöme

När du letar efter en körskola i Umeå är det viktigt att se till att du hittar en som har bra recensioner. På så sätt kan du vara säker på att du får en kvalitativ undervisning och att du kommer att klara körprovet. 

Du kan hitta recensioner av de bästa körskolorna i Umeå genom att göra en Google-sökning eller genom att titta på webbplatser som Yelp.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Umeå för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Umeå

Om du vill ta ditt körkort så snabbt som möjligt är en intensivkurs på en körskola i Umeå rätt väg att gå. En typisk intensivkurs omfattar 30 timmars undervisning, och i slutet av kursen har du lärt dig allt du behöver veta för att klara körprovet. 

Dessutom erbjuder många körskolor rabatter för att anmäla sig till en intensivkurs, så det är ett bra sätt att spara pengar på din förarutbildning.

Trafikskola med intensivkurs i Umeå

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Umeå som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. 

Snabbt och enkelt!

Körskolan i Umeå med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Umeå som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Umeå på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Om du letar efter en körskola i Umeå som erbjuder intensivkurser har du kommit till rätt ställe. Vi kan hjälpa dig att hitta en skola som har kvalificerade instruktörer och erbjuder billiga körlektioner. 

Dessutom erbjuder många skolor rabatter om du anmäler dig till en intensivkurs, så det är ett bra sätt att spara pengar på din körutbildning.

Vad du kan hitta för utbildningar i Umeå:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Umeå (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Umeå med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Umeå så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Vill du ta körkort? Ett bra sätt att göra det är att gå en körkortsutbildning i Umeå. Du kan hitta en sådan kurs på nätet eller på den körskola där du vill ta dina lektioner. Det finns olika tider och dagar för handledarkursen, så det är lätt för alla att delta.

Ta körkort i Umeå

Att ta körkort i Umeå är en fantastisk känsla. När du har klarat körprovet kan du äntligen köra bil utan några begränsningar. 

För att ta körkort i Umeå är det viktigt att hitta en bra körskola som erbjuder intensiva körlektioner till ett billigt pris. Hos oss kommer du att klara körprovet med bravur och vara säker bakom ratten.

 • Boka tid för körlektion i Umeå redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Umeå

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Ta körkort i Umeå

– Överkomliga priser för intensiva körkurser

– Professionella och vänliga körlärare

Känslomässiga förmåner:

– Förarprov med bravur

– Känn dig säker bakom ratten

– Njut av att lära dig att köra bil

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Umeå

Körskola i Umeå – Hitta en körskola att ta körlektioner hos i Umeå för dig som vill ta körkort. Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Umeå. 

På körskolan går de igenom alla körkortsfrågor så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig all teori om körning. Hos oss klarar du körprovet tack vare intensiv utbildning som är billig. 

Allt för att ta ditt körkort! Du får även hjälp med halkbana, riskettan och handledarkurs

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Umeå!

Du kan öva dig inför körprovet genom att göra ett övningsprov. Det bästa sättet att förbereda sig för teoriprovet är att göra ett övningsprov. Frågorna i övningsprovet liknar frågorna i det riktiga teoriprovet för körkort.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Umeå

korkortsteori klara den idag Trafikskola Umeå

Karta över Umeå city

Vanliga frågor om Umeås trafikskola

Vilken körskola är bäst i Umeå?

Här hittar du den bästa körskolan i Umeå tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Umeå, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Umeå?

En körlektion på 40 minuter Umeå trafiklärare kostar 495 kr i Umeå. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Umeå för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Umeå

Relaterade sidor