Trafikskola Örebro

Bästa sättet att fixa körkortet är att plugga med alla nya teorifrågor. Glöm tråkiga böcker – här hittar du körkortsfrågor som gör det enkelt och billigt att ta körkort online.

InformationProva helt gratis - Fixa körkortet idag!BetygPris
Bästa teorifrågorna
Plugga med alla nya teorifrågor
Plugga med alla nya teorifrågor

✔ Tusentals teorifrågor enligt kursplan

✔ För mobilen, datorn och surfplattan

✔ Körkortsproven fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov

✔ Unika körkortstest skapas vid varje övning

9.8
Se prisProva gratis
Trafikskola i Örebro - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Örebro! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Örebro som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Örebro.

 • Priser på trafikskola i Örebro 
 • Bästa trafikskolan i Örebro
 • Intensivkurs för körkort i Örebro
 • Trafikskola i Örebro med handledarkurs
Billiga körlektioner i Örebro genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Örebro

Vad kostar en körlektion i Örebro? Pris på trafikskola i Örebro är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Örebro 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Örebro: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Örebro (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Örebro för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Örebro kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Örebro

Letar du efter en körskola i Örebro?

Om du vill ta körkort är det viktigt att du hittar en bra och billig körskola. Du kan få hjälp med allt från att lära dig köra bil eller motorcykel till att göra teoriprovet. Hos oss klarar du halkbanan och riskettan tack vare våra intensiva lektioner. 

Vi erbjuder även handledarkurser så att du kan lära dig allt om trafikregler och bestämmelser innan du tar körkort.

Kom igång idag genom att ta kontakt med oss.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Örebro?

Körskolan går igenom körkortsfrågorna så att du enkelt kan få ditt körkort efter att ha lärt dig köra. Hos oss klarar du körprovet tack vare intensiva körlektioner som är billiga. Allt för att få körkortet! Du får också hjälp med seminarier och handledarkurser.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Örebro 

Trafikskola i Örebro med delbetalning (bra körskola)

Du kan köpa ett paket med körlektioner och betala på avbetalning i alla bra körskolor i Örebro. För att hitta den bästa körskolan är det viktigt att ta hänsyn till kostnaden för körlektionerna, skolans läge och skolans rykte. Du bör också be dina vänner eller din familj om rekommendationer.

Privata körlektioner i Örebro

Det finns några alternativ om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola. Du kan söka efter privata körlektioner eller fråga runt om någon du känner känner någon som kan ge privata körlektioner. 

Du kan också försöka hitta en körskola som erbjuder rabatter för personer som tar mer än en lektion per vecka.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Det bästa sättet att hitta billiga priser på intensivkurser är att jämföra priserna från olika körskolor i Örebro. Du hittar en lista över körskolor här på den här webbplatsen. Det är viktigt att hitta en körskola som erbjuder professionella körlektioner till ett billigt pris.

Gå riskettan i Örebro billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Örebro där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Örebro redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Örebro så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Örebro

Om du letar efter den bästa körskolan i Örebro har du kommit till rätt ställe. Vi kan hjälpa dig att hitta en skola som erbjuder billiga körlektioner, och vi ser till att du får bästa möjliga behandling medan du är där. 

Vi vet också hur vi ska hjälpa dig att klara ditt körprov med bravur – ta bara en titt på våra intensivkurser!

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Den bästa körskolan i Örebro kan du hitta genom att titta på följande: 

 1. Pris: Vad är priset för en körlektion? 
 2. Kvalitet: Har de en högkvalitativ och professionell körlärare? 
 3. Recensioner: Vad säger andra om denna körskola? 
 4. Onlinekurser: Finns det några onlinekurser som hjälper dig att ta körkort? 
 5. Finns det andra språk som erbjuds, till exempel engelska eller svenska? Erbjuder de lektioner på andra språk som engelska eller svenska för att göra det lättare för dig att förstå vad som lärs ut från tidig ålder när du lär dig att köra bil? 
 6. Specialerbjudanden: Finns det några specialerbjudanden som följer med att ta lektioner hos dem? 
 7. Körprov: Hur mycket coachning får man?

Recension & omdöme

Det bästa sättet att hitta recensioner om en körskola i Örebro är att titta på nätet. Det finns många webbplatser som har betyg och recensioner av olika körskolor. Detta kommer att ge dig en bra uppfattning om vilken körskola som är den bästa att välja.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Örebro för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Örebro

Om du vill ta körkort snabbt kan en intensivkurs på en körskola i Örebro vara det bästa alternativet för dig. På dessa skolor kan du lära dig all den teori du behöver för att klara körprovet och sätta dig bakom ratten på en bil, motorcykel eller moped. 

Körlärarna är professionella som hjälper dig att lära dig allt du behöver veta för att tryggt kunna köra på svenska vägar. Förutom att lära dig all teori får du också massor av övningskörning i olika förhållanden så att du är helt förberedd inför provet. Med oss får du allt som krävs för att klara körprovet och få ditt körkort!

Trafikskola med intensivkurs i Örebro

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Örebro som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Örebro med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Örebro som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Örebro på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Om du letar efter en intensivkurs i Örebro är det viktigt att hitta en skola med bra körlektioner och bra körlärare. Lärarna på skolan ska vara professionella och ha stor erfarenhet av att lära folk att köra bil. 

Förutom att du lär dig all teori behöver du också mycket körövningar i olika förhållanden så att du är helt förberedd inför provet. Hos oss får du allt du behöver för att klara körprovet och få ditt körkort.

Vad du kan hitta för utbildningar i Örebro:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Örebro (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Örebro med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Örebro så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Om du vill ta körkort i Örebro är det viktigt att du hittar en körskola som erbjuder handledarkurser. Detta kommer att hjälpa dig att klara provet med bravur.

De skolor vi har listat erbjuder intensivkurser som är anpassade efter dina behov som körelev. Du kan välja mellan dag-, kvälls- och helgkurser beroende på när du är tillgänglig för studier.

Ta körkort i Örebro

I Örebro är det lätt att hitta en körskola som kan hjälpa dig att ta körkort. Lärarna på körskolorna är erfarna och ser till att du får veta allt som finns att veta om hur man kör innan du tar körkortsprovet. Du kan ta intensiva körlektioner som hjälper dig att klara provet med lätthet.

 • Boka tid för körlektion i Örebro redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Örebro

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

 Fördelar med en bra skola med gott rykte

 • Fördel 1: Få professionella körlektioner av erfarna körlärare
 • Fördel 2: Lär dig köra i olika miljöer, även på kvällar och helger
 • Fördel 3: Få utbildning för både bil- och motorcykelkörkort
 • Fördel 4: Dra nytta av introduktionserbjudanden för dem som vill ta körkort snabbt

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Örebro

Om du vill lära dig köra bil är det viktigt att du hittar den bästa körläraren och de billigaste priserna. Det är också viktigt att du väljer en instruktör som har lång erfarenhet och kunskap om att undervisa förare. 

Körläraren ska kunna lära ut både teori och praktisk användning av bilar, motorcyklar eller mopeder. Du behöver också hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen så vi erbjuder allt som behövs för att ta ditt körkort.

Vi har intensivkurser som förbereder dig för att göra ditt prov på vårt eget kontor nära dig.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Örebro!

Ett sätt att träna inför körprovet är att göra provkörningar. Ett låtsasprov är ett prov som liknar det riktiga körprov som du kommer att göra. Det hjälper dig att bekanta dig med de typer av frågor som du kommer att få och provets format. Du kan hitta simulerade prov på nätet eller i böcker.

Ett annat sätt att öva inför körprovet är att ta övningskörningslektioner. Lektionerna hjälper dig att bli bekväm med de uppgifter som du måste utföra under provet. Du kan ta övningskörlektioner med en professionell instruktör eller med en vän eller familjemedlem som har erfarenhet av att köra bil.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Örebro

korkortsteori klara den idag Trafikskola Örebro

Karta över Örebro city

Vanliga frågor om Örebros trafikskola

Vilken körskola är bäst i Örebro?

Här hittar du den bästa körskolan i Örebro tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Örebro, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Örebro?

En körlektion på 40 minuter Örebro trafiklärare kostar 495 kr i Örebro. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Örebro för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Örebro

Relaterade sidor