Trafikskola Göteborg

Bästa sättet att fixa körkortet är att plugga med alla nya teorifrågor. Glöm tråkiga böcker – här hittar du körkortsfrågor som gör det enkelt och billigt att ta körkort online.

InformationProva helt gratis - Fixa körkortet idag!BetygPris
Bästa teorifrågorna
Plugga med alla nya teorifrågor
Plugga med alla nya teorifrågor

✔ Tusentals teorifrågor enligt kursplan

✔ För mobilen, datorn och surfplattan

✔ Körkortsproven fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov

✔ Unika körkortstest skapas vid varje övning

9.8
Se prisProva gratis
Trafikskola i Göteborg - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Göteborg! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Göteborg som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Göteborg.

 • Priser på trafikskola i Göteborg 
 • Bästa trafikskolan i Göteborg
 • Intensivkurs för körkort i Göteborg
 • Trafikskola i Göteborg med handledarkurs
Billiga körlektioner i Göteborg genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Göteborg

Vad kostar en körlektion i Göteborg? Pris på trafikskola i Göteborg är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Göteborg 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Göteborg: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Göteborg (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Göteborg för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Göteborg kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Göteborg

Letar du efter en körskola i Göteborg?

Det bästa sättet att lära sig köra bil är att ta lektioner av en professionell och kvalificerad instruktör. Vi erbjuder de billigaste körlektionerna i Göteborg, med priser från endast några hundra per timme! Våra körlärare är alla fullt licensierade och har många års erfarenhet av att lära folk att köra bil. 

De kommer att lära dig allt du behöver veta om teorin om körning samt praktiska färdigheter som parkering och backning. Du kan också göra ditt teoriprov här om det behövs.

På vår skola erbjuder vi intensivkurser som bara varar en vecka eller två veckor så att du snabbt kan ta ditt körkort utan att behöva ägna månader åt det.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Göteborg?

Vi erbjuder billiga körlektioner i Göteborg. Lär dig att ta körkort med vår intensivlektion. Efter teorikursen där de går igenom alla frågor som rör körkortet får du lära dig allt om halka (is!), riskettan (trottoar med 3 eller fler körfält) och du kan även välja mellan handledning eller enskild undervisning. Ring oss nu, vi har öppet dygnet runt!

Om någon vill veta var man kan hitta en billig körlärare i Göteborg ska man kontakta vårt företag som bland annat lär sig om teori för att ta körkort, lär sig den hala ytan så att man vid behov kan hålla sig i balans på grund av issprickor på vägen.

●    Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Göteborg

Trafikskola i Göteborg med delbetalning (bra körskola)

När du har hittat den körskola du vill studera hos är nästa steg att köpa ett paket med körlektioner. Detta kan du göra genom att betala en handpenning och sedan betala resten i avbetalningar. 

De flesta skolor erbjuder detta alternativ, eftersom det gör det lättare för eleverna att ha råd med lektionerna. Det är viktigt att ta reda på skolans återbetalningspolicy innan du registrerar dig, om du skulle behöva avbryta eller ändra dina körlektioner. 

Privata körlektioner i Göteborg

Om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola kan du alltid ta privata körlektioner. Det finns många personer i Göteborg som är villiga att erbjuda sina tjänster som privat körlärare. 

Du kan vanligtvis hitta dessa personer genom att göra en snabb sökning på internet eller genom att fråga runt bland dina vänner och familjemedlemmar. Se bara till att fråga runt och jämföra priser innan du fattar ett beslut. 

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Det är viktigt att hitta en körskola där priserna är billiga och körläraren är professionell.

Är du orolig för att hitta billiga priser för intensivkurser? Du behöver inte oroa dig för sådana saker eftersom dessa körskolor erbjuder lektioner (till exempel intensivkurser) till ett lägre pris än många andra körskolor.

Du bör kunna hitta information om detta på deras hemsidor eller genom att kontakta dem.

Gå riskettan i Göteborg billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Göteborg där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Göteborg redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Göteborg så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Göteborg

Körskola i Göteborg – Hitta en körskola att ta körlektioner från i Göteborg för dig som vill ta körkort. Det är viktigt att hitta en körskola där läraren är professionell och ger billiga körlektioner. 

Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Göteborg. På körskolan går de igenom alla körkortsfrågor så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig all teori om hur det fungerar innan. 

Hos oss klarar du körprovet tack vare intensiva lektioner som är billiga! Allt för att få ditt körkort! Du har också tillgång med våra tjänster om det behövs med halkutbildningen.

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Att hitta rätt körskola i Göteborg är viktigt om du vill ta körkort. Du måste hitta en professionell och billig körskola där du kan ta intensiva körlektioner som förbereder dig för halkbanan riskettan och tutorutbildning. Om du vill ha hjälp med att ta körkort vet vi vad som krävs för att klara provet tack vare våra intensivkurser. 

Hos oss är allt detta möjligt tack vare våra billiga priser! Körskolor bör ses som en viktig del av livet eftersom de ger så mycket hjälp när det gäller att ta körkort eller öva på att köra bättre. 

Recension & omdöme

Ett sätt att ta reda på vilka skolor som är bäst är att be vänner och familj om rekommendationer. Du kan också kolla recensioner om skolor i Göteborg på webbplatser som Facebook, yelp, Google och reddit. Du kommer att kunna se betyg och recensioner på dessa sidor.

 

Tjänster som erbjuds

●    Bäst intensivkurs i Göteborg för körkort

●    Boka in riskettan

●    Handledarkurs online

●    Godkänt på förarprov

●    Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

●    Lätt MC körkort pris

●    MC körkort pris

●    C körkort pris

●    A1 körkort pris

●    Utökat B körkort pris

●    C1 körkort pris

●    B körkort pris

●    E körkort pris

●    CE körkort pris

●    EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Göteborg

Körskola i Göteborg – Hitta en körskola att ta körlektioner från i Göteborg för dig som vill ta körkort. Det är viktigt att hitta en körskola där läraren är professionell och ger billiga körlektioner. 

Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Göteborg. På körskolan går de igenom all teori om körning så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig allt om det. 

Hos oss kommer du att klara provet tack vare intensiva kurser som är billiga. Allt för ditt körkort! Du får även hjälp med halkbana, riskettan och handledarkurs hos oss i Göteborg. 

Trafikskola med intensivkurs i Göteborg

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Göteborg som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Göteborg med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Göteborg som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Göteborg på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Den här artikeln handlar om hur du hittar den bästa körskolan i Göteborg med intensiva kurser och skickliga körlärare. 

Körlektioner är viktiga för dig som vill ta körkort eftersom det kan användas som ett sätt att lära dig allt om trafikregler och lagar innan du gör ditt prov. Det är viktigt att körläraren har goda pedagogiska färdigheter så att hen ger dig tillräckligt med uppmärksamhet under lektionen. 

Dessutom bör det också finnas en intensivkurs tillgänglig på just denna skola där du kan göra allt från teori-quizzer till att öva på halkbanor eller riskettan om det behövs. Ju snabbare du avslutar dessa kurser, desto snabbare får du ditt körkort.

Vad du kan hitta för utbildningar i Göteborg:

●    Intensivkurs för körkort (med uppkörning)

●    Intensivkurs körkort automat i Göteborg (körlektion automat)

●    Intensivkurs för MC körkort

●    Intensivkurs för E körkort

●    Intensivkurs för C körkort

●    Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Göteborg med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Göteborg så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Letar du efter en körskola i Göteborg som erbjuder handledarkurser? Jag kan hjälpa dig. Du kanske inte vet det, men det finns många olika typer av körlektioner och en av de mest populära är kurserna. 

Den här typen av kurs varar vanligtvis några timmar och äger rum under en viss tid. Den omfattar några timmar med en körlärare samt kanske några timmar hemma eller på jobbet där du studerar på din egen tid. 

Kostnaden är några kronor och om du väljer denna väg måste du veta vilka frågor du kan förvänta dig på körprovet så se till att de går igenom alla dessa detaljer med dig! 

Ta körkort i Göteborg

Du är äntligen klar med körkursen och har klarat körprovet. Du känner att du kan klara allt i livet. Du får nu officiellt köra bil, motorcykel eller moped på egen hand utan övervakning. 

Grattis! Det känns fantastiskt, eller hur? Men visste du vad som krävs för att ta körkortet? Och hur mycket tid det tar att lära sig all teori om körning? Som tur är finns det hjälp att få för denna halkbana, riskettan och handledarkurser. Hos oss klarar du körprovet tack vare intensiva körlektioner som är billiga. Allt för att ta ditt körkort.

Du får också hjälp med halkbanan, riksettan och handledarkursen av professionella lärare på vår skola

 • Boka tid för körlektion i Göteborg redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Göteborg

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Du kan ta körkort med hjälp av professionella lärare.

– Hitta en körskola i Göteborg där du kan ta lektioner när som helst, dag och natt.

Känslomässiga förmåner:

– Ta hand om dig själv och bli självständig

– Få mer fritid att göra de saker du vill göra när det inte finns något behov av transporter. 

Alla typer av körkort:

●    Introduktionsutbildning för personbil

●    CE körkort

●    MC körkort (motorcykel)

●    Lätt MC körkort

●    Tung MC körkort

●    AM körkort

●    Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

●    Engelska

●    Spanska

●    Arabiska

●    Somaliska

●    Ryska

Online trafikskola i Göteborg

Letar du efter en körskola på nätet i Göteborg?

Vi är rätt ställe för att hitta all information om hur man tar körkort. Vi erbjuder kurser som kan hjälpa dig att klara ditt prov eller lära dig att köra bil, även om du inte är tillräckligt gammal ännu. 

Våra körlärare tar även hand om praktiska frågor som att skaffa försäkring och berättar vilken typ av bil som är bäst lämpad för elever. Du kommer att lära dig allt på vår onlineskola.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet när det gäller att lära dig köra bil tack vare våra undervisningsmetoder som omfattar teorilektioner, videohandledning och interaktiva övningar så att du efter bara tre månader hos oss är förberedd för att ta ditt körprov på hala backar. 

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Göteborg!

För att öva inför körprovet är det viktigt att veta vilka typer av frågor du kommer att få. Det bästa sättet att göra detta är att göra ett övningsprov. 

Det hjälper dig att bekanta dig med provets uppläggning och de typer av frågor som kommer att ställas. Du kan också be din körlärare om hjälp med att förbereda dig inför körprovet. De kommer att kunna ge dig råd om hur du bäst förbereder dig för provet. 

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

●    B körkort teori (teorilektion)

●    C körkort teori

●    C1 körkort teori

●    CE körkort teori (lastbil)

●    MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Göteborg

Durgés Trafikskola AB
Chalmersgatan 31
031-711 50 39
info@durgestrafikskola.se
http://www.durges.se/

Tommys Trafikskola
Engelbrektsgatan 46
031-16 61 71
info@tommys.se
http://www.tommys.se/

Mårtenssons Trafikskola Göteborg City
Hedåsgatan 6
010-3333231
info@trafikskolan.com
http://www.trafikskolan.com/

Körkort i Fokus
Eklandagatan 8
031-201800
info@korkortifokus.se
http://www.korkortifokus.se/

Åke Carlssons Trafikskola
Von Gerdesgatan 7
031-151855
carlssonstrafikskola@gmail.com
http://www.carlssonstrafikskola.se/

Akademins Trafikcenter
Grafiska Vägen 18
031 – 21 24 27
info@atcenter.se
http://www.atcenter.se/

Hamlans Trafikskola
Tegnérsgatan 7
031-20 64 05
http://www.hamlanstrafikskola.se/

Almedals Trafikskola
Glasmästaregatan 10
031-20 82 02
http://www.almedaltrafikskola.se/

Linnégatans Trafikskola AB
Nordenskiöldsgatan 7 B
031-422804
linnegatans.trafikskola@telia.com
http://www.linnegatanstrafikskola.se/

Pofu Trafikskola I Väst AB
Karl johansgatan 74
031-14 94 12
http://www.pofu.se/

Majornas Trafikskola AB
Slottsskogsgatan 33A
031-775 07 39
http://www.majornastrafikskola.se/

Ida´s Trafikskola
Kortedala Torg 7
031-464440
idastrafikskola@yahoo.se
http://www.idastrafikskola.se/

Oog Trafikskola AB
Tideräkningsgatan 8
031-21 22 59
info@oogtrafikskola.se
http://www.oogtrafikskola.se/

Almas Trafikskola AB
Munkebäcksgatan 6
atskola@gmail.com
http://www.atskola.se/

Östra Trafikskolan AB
Norra Gubberogatan 6
031-193564
info@ostratrafikskolan.se
http://www.ostratrafikskolan.se/

Redbergs Trafikskola
Ånäsvägen 19
031-166513
info@rtrafik.se
http://www.redbergstrafikskola.se/

Wright Trafikskola AB
Sankt Pauligatan 3
031-19 39 12
http://wright.se/

Transdev Sverige AB Trafikskola
Deltavägen 13
031-3334343
ulf.lonnberg@transdev.se
http://www.transdev.se/

Z Motor och Trafik AB
Hildedalsgatan 4 B
031515090
info@ztrafik.se
http://www.ztrafik.se/

Wieselgrens Trafikskola AB
Wieselgrensplatsen 27
03151563
info@wieselgrenstrafikskola.se
http://www.wieselgrenstrafikskola.se/

Eketräs Trafikskola AB
Baltzersgatan 5 C
031-47 47 35
info@eketra.se
http://www.eketra.se/

Moderna Trafikskola
Gustaf Dahlensgatan 18
031806888
info@modernatrafikskola.se
http://www.modernatrafikskola.se/

Stora Holms Trafikövningsplats AB
Holmvägen 55
031559040
info@storaholm.se
http://www.storaholm.se/

YrkesAkademin Göteborg
Katrinerovägen 1A
02358531
http://www.ya.se/

Folkes Trafikutbildning
Polstjärnegatan 4 M
031-51 73 49
folkes.trafikutb@telia.com
http://www.folkestrafikutb.se/

Z motor & trafik AB
Hildedalsgatan 4B
031-51 50 90
http://www.ztrafik.se/

Wieselgrens trafikskola
Wieselgrensplatsen 27
072-251 51 63
http://www.wieselgrenstrafikskola.se/

Ställets Trafikutbildning AB
Byalagsgatan 13B
031135330
info@stalletstrafik.se
http://www.stalletstrafik.se/

Albins Trafikskola AB
Vårväderstorget 4
http://www.albinstrafikskola.se/

korkortsteori klara den idag Trafikskola Göteborg

Karta över Göteborg city

Vanliga frågor om Göteborgs trafikskola

Vilken körskola är bäst i Göteborg?

Här hittar du den bästa körskolan i Göteborg tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Göteborg, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Göteborg?

En körlektion på 40 minuter Göteborg trafiklärare kostar 495 kr i Göteborg. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Göteborg för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Göteborg

Relaterade sidor