Trafikskola Järfälla

Trafikskola i Järfälla - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Järfälla! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Järfälla som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Järfälla.

 • Priser på trafikskola i Järfälla 
 • Bästa trafikskolan i Järfälla
 • Intensivkurs för körkort i Järfälla
 • Trafikskola i Järfälla med handledarkurs
Billiga körlektioner i Järfälla genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Järfälla

Vad kostar en körlektion i Järfälla? Pris på trafikskola i Järfälla är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Järfälla 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Järfälla: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Järfälla (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Järfälla för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Järfälla kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Järfälla

Vill du ta körkort?

Om du letar efter en körskola i Järfälla har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder billiga och professionella körlektioner som hjälper dig att klara provet med bravur. 

Du kan ta lektioner i hur man kör bil, motorcykel eller moped på vår skola. Lärarna här är erfarna och de kan allt om körteori så att när det är dags att ta ditt prov är det inga problem!

Våra intensivkurser kommer att ge dig alla de färdigheter som krävs för att klara ditt prov med lätthet. Hos oss behöver du inte oroa dig för halkbanan eller riskettan eftersom vi lär ut dem också. 

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Järfälla?

Hitta en körskola i Järfälla där priserna är billiga. Det billigaste alternativet är att ta ditt fullständiga körkort hos oss. Vi har ett omfattande nätverk av körlärare som går igenom alla nödvändiga lektioner och lär dig att köra säkert och korrekt. 

Du kan också gå en kurs i halkbanan eller riskettan, eller ta privatlektioner av en av våra certifierade körlärare – i båda fallen lär du dig snabbt och får ditt körkort nästan smärtfritt.

Hos oss är din säkerhet garanterad hela tiden, och därför erbjuder vi också gratis coachning för oerfarna förare innan de ger sig ut i trafiken.

●    Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Järfälla

Trafikskola i Järfälla med delbetalning (bra körskola)

Om du vill köpa ett paket med körlektioner och betala i avbetalningar kan du kontakta skolan. De kommer att kunna informera dig om deras betalningsalternativ. 

Privata körlektioner i Järfälla

Om du vill ta privata körlektioner kan du bestämma en tid med instruktören där han/hon möter dig på din plats. 

Om de inte är tillgängliga är det troligt att de har en annan instruktör som är tillgänglig för körlektioner när det passar dig. 

Gå riskettan i Järfälla billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Järfälla där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Järfälla redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Järfälla så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Järfälla

Körskolor finns oftast i storstäderna, men den bästa körskolan hittar du i Järfälla. Körskolan har kvalificerade lärare som vet hur man undervisar personer med olika behov och förmågor. 

Du kan också lära dig att köra motorcykel eller moped på den här körskolan. Om du vill klara ditt praktiska prov enkelt så tveka inte. 

Boka nu för intensiva lektioner som är billiga. Allt är möjligt här när det gäller att ta körkort!

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Hitta en körskola att ta körlektioner hos i Järfälla för dig som vill ta körkort. Det är viktigt att hitta en körskola där läraren är professionell och ger billiga körlektioner. 

Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan du få hjälp här i Järfälla. På körskolan går de igenom alla frågor så att du enkelt kan ta ditt körkort efter att ha lärt dig all teori om bilkörning. 

Hos oss klarar du provet tack vare intensiva kurser som är billiga. Och vi erbjuder även hjälp med halkbana och riskettan samt handledarkursen.

Recension & omdöme

Du kan hitta omdömen om de högst rankade körskolorna i Järfälla på olika hemsidor som google och även på Bing. Så sök runt på olika sökmotorer för att hitta recensioner och även en del omdömen som tidigare elever har skrivit om just denna specifika skola som du är intresserad utav.

 

Tjänster som erbjuds

●    Bäst intensivkurs i Järfälla för körkort

●    Boka in riskettan

●    Handledarkurs online

●    Godkänt på förarprov

●    Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

●    Lätt MC körkort pris

●    MC körkort pris

●    C körkort pris

●    A1 körkort pris

●    Utökat B körkort pris

●    C1 körkort pris

●    B körkort pris

●    E körkort pris

●    CE körkort pris

●    EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Järfälla

Många vill ta körkort men vet inte hur. Det kan vara svårt att hitta rätt kurs för dig, och därför är det viktigt att du hittar en som passar dina behov. 

På vår skola i Järfälla erbjuder vi en intensivkurs där du får lära dig allt om att ta körkort – inklusive teori och praktiska lektioner på alla typer av fordon (bil, motorcykel eller moped). 

Vi erbjuder även hjälp med halkbanan och riskettan! Du kan också utnyttja våra valfria handledarkurser vid behov. Allt detta till ett lågt pris.

Vi är övertygade om att du efter att ha genomfört vår intensivkurs inte kommer att ha några problem med att klara körprovet.

Trafikskola med intensivkurs i Järfälla

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? 

Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Järfälla som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Järfälla med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Järfälla som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Järfälla på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Vill du ta körkort snabbt i stället för att slösa tid och pengar på körlektioner i sex månader innan du avlägger körkortsprovet? Här hittar du den bästa intensivkursen för körkort i Järfälla med bra körlärare. 

Vi erbjuder en intensivkurs som lär ut allt om hur man tar körkort, inklusive teori och praktiska lektioner på alla typer av fordon (bil, motorcykel eller moped). 

Du kan också ta del av våra handledarkurser om du behöver dem. Allt detta till ett lågt pris!

Vi är övertygade om att du efter att ha slutfört vår intensivkurs inte kommer att ha några problem med att klara körprovet. Sedan är allt som återstår att vänta på ditt officiella körkort!

Vad du kan hitta för utbildningar i Järfälla:

●    Intensivkurs för körkort (med uppkörning)

●    Intensivkurs körkort automat i Järfälla (körlektion automat)

●    Intensivkurs för MC körkort

●    Intensivkurs för E körkort

●    Intensivkurs för C körkort

●    Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Järfälla med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Järfälla så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Om du vill ta körkort är det viktigt att du hittar rätt körskola. Hos oss på Körskola i Järfälla erbjuder vi intensiva körlektioner och handledarkurser som hjälper dig att klara körprovet. 

Du kan även få hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkurser om det behövs. 

Frågan är: 

 • Hur hittar jag en bra körskola? 
 • Vad ska jag leta efter när jag väljer en? 

Ta körkort i Järfälla

Vissa säger att det är den bästa känslan i världen att ta körkort. Det är dock ett stort steg, men med hjälp av vårt företag kan du snabbt och enkelt ta ditt körkort.

Vi är inte dyra och vi har många olika paket för varje kunskapsnivå. Vi erbjuder även intensivkurser om du verkligen menar allvar med att ta ditt körkort. 

Här på vår skola vill vi att alla ska klara körkortet så att de kan njuta av livet utan att behöva oroa sig för hur de skulle ta sig någonstans eller när nästa buss kommer. Låt oss göra detta för dig!

●    Boka tid för körlektion i Järfälla redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Järfälla

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Få ditt körkort snabbt och enkelt.

– Vi vill att alla ska klara körkortet så att de kan njuta av livet utan att behöva oroa sig för hur de ska ta sig någonstans eller när nästa buss kommer

Känslomässiga fördelar:

– Den bästa känslan i världen att ta körkort

– Att njuta av livet utan att behöva oroa sig för att ta sig någonstans

Alla typer av körkort:

●    Introduktionsutbildning för personbil

●    CE körkort

●    MC körkort (motorcykel)

●    Lätt MC körkort

●    Tung MC körkort

●    AM körkort

●    Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

●    Engelska

●    Spanska

●    Arabiska

●    Somaliska

●    Ryska

Online trafikskola i Järfälla

I den här artikeln hittar du den bästa körskolan i Järfälla som hjälper dig att ta körkort. Du kan ta intensiva körlektioner hos oss och även lära dig om halkbanan, riskettan och handledarkursen för att klara ditt körprov. 

Våra undervisningsmetoder är snabba och effektiva så vi garanterar framgång för våra elever! Vi vill att alla ska ha ett körkort så vi erbjuder billiga priser på alla våra kurser. 

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Järfälla!

Hur övar jag inför körprovet? Du kanske ställer den här frågan för att du undrar vad som är det bästa sättet att förbereda dig för ditt teoriprov. 

Först och främst är det viktigt att man tar sig tid att studera trafikreglerna, vilket kommer att hjälpa dig att både förstå och klara ditt teoriprov. Nästa steg är att hitta en körskola som erbjuder körlektioner. 

Körlektioner är avgörande för att lära sig köra bil innan man avlägger teoriprovet. En annan sak som bör göras innan du gör provet är att öva på en simulator eller prata med andra förare som har klarat provet. 

Det viktigaste är att du tar dina övningsprov på allvar och lär dig av dina misstag så att du kan klara körkortet! 

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

●    B körkort teori (teorilektion)

●    C körkort teori

●    C1 körkort teori

●    CE körkort teori (lastbil)

●    MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Järfälla

Kallhälls Trafikskola Gjutarplan 42  176 71 JÄRFÄLLA 0858360070 info@kallhallstrafikskola.se http://www.kallhallstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Fredansson Utbildningscenter AB Skarprättarvägen 22 176 77 JÄRFÄLLA 08304750 info@fredansson.se http://www.fredansson.se/ XXXXXXXXXX Motor Trafikskola i Stockholm AB Järfällavägen 106 177 41 JÄRFÄLLA 08-590 945 33 info@motortrafikskola.se http://www.motortrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Barkarby Trafikskola AB Barkarby vägen 62 177 44 JÄRFÄLLA info@barkarbytrafikskola.se http://www.barkarbytrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Gabriels Trafikskola Riddarplatsen 2 17730 JÄRFÄLLA 08-580 310 10 https://www.gabrieltrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Riddarplatsens Trafikskola Riddarplatsen 3 17730 JÄRFÄLLA http://riddarplatsenstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX My Drive Trafikskola Dackevägen 33 17734 JÄRFÄLLA 070-060 79 27 https://www.mydrivetrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Lötsjö Trafikskola AB Järfällavägen 96A 17741 JÄRFÄLLA 08-580 310 90 http://www.lotsjotrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Muffis Trafikskola Engelbrektsvägen 22A 17751 JÄRFÄLLA http://www.muffistrafikskola.com/ XXXXXXXXXX Jakobsbergs Trafikskola AB Sturevägen 3 17756 JÄRFÄLLA 08-580 300 48 http://www.jakobsbergstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Nya Järfälla Trafikskola AB Ynglingavägen 1 17757 JÄRFÄLLA 08-584 106 60 info@jarfallatrafikskola.se http://www.jarfallatrafikskola.se/ XXXXXXXXXX

korkortsteori klara den idag Trafikskola Järfälla

Karta över Järfälla city

Vanliga frågor om Järfällas trafikskola

Vilken körskola är bäst i Järfälla?

Här hittar du den bästa körskolan i Järfälla tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Järfälla, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Järfälla?

En körlektion på 40 minuter Järfälla trafiklärare kostar 495 kr i Järfälla. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Järfälla för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Järfälla

Relaterade sidor