Trafikskola Södertälje

Trafikskola i Södertälje - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Södertälje! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Södertälje som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Södertälje.

 • Priser på trafikskola i Södertälje 
 • Bästa trafikskolan i Södertälje
 • Intensivkurs för körkort i Södertälje
 • Trafikskola i Södertälje med handledarkurs
Billiga körlektioner i Södertälje genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Södertälje

Vad kostar en körlektion i Södertälje? Pris på trafikskola i Södertälje är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Södertälje 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Södertälje: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Södertälje (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Södertälje för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Södertälje kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Södertälje

Letar du efter en körskola i Södertälje?

Vi har samlat alla de bästa körskolorna i Södertälje så att du enkelt kan hitta den rätta för dig. Alla skolor är professionella och erbjuder billiga körlektioner.

Med oss kommer du att klara körprovet med bravur! Vi erbjuder intensiva körlektioner som är skräddarsydda efter dina behov. Du får också hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen.

Kontakta oss idag för att anmäla dig till en körlektion!

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Södertälje?

För att hitta en billig körskola i Södertälje kan du fråga vänner och familj om rekommendationer eller söka på nätet efter recensioner. Alternativt kan du besöka Transportstyrelsens webbplats för att hitta en lista över godkända körskolor i ditt område. 

När du har hittat några skolor som intresserar dig ska du se till att jämföra priserna innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. De flesta körskolor erbjuder rabatter för studenter eller för flera bokningar, så det är värt att shoppa runt för att hitta det bästa erbjudandet.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Södertälje 

Trafikskola i Södertälje med delbetalning (bra körskola)

Du kan enkelt köpa ett paket med körlektioner och betala i avbetalningar på vår körskola i Södertälje. Allt du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång. 

Vi har ett antal olika paket att välja mellan, så du kan hitta ett som passar dina behov och din budget. Du kan också välja att betala i delbetalningar, vilket gör det lättare att budgetera för dina körlektioner. Kontakta oss idag för att komma igång.

Privata körlektioner i Södertälje

Om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola kan du alltid ta privata körlektioner. Det finns många personer i Södertälje som erbjuder privata körlektioner, så du borde kunna hitta någon som kan lära dig att köra bil, motorcykel eller moped. 

Det är viktigt att hitta någon som är professionell och vet hur man lär folk att köra bil. Du bör också fråga personen hur mycket de tar betalt för privata körlektioner, så att du kan budgetera för dem.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Om du letar efter ett billigt pris på intensiva körkurser bör du definitivt kolla in erbjudandet hos körskolan i Södertälje. Det finns ofta rabatter på de dyrare kurserna, så det är alltid värt att kolla in vad som erbjuds. 

Du kan också fråga körläraren om råd om hur du kan spara pengar på dina lektioner.

Gå riskettan i Södertälje billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Södertälje där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Södertälje redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Södertälje så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Södertälje

Letar du efter den bästa körskolan i Södertälje? Då har du kommit till rätt ställe. Vi är en erfaren körskola med många tips och tricks om hur du hittar den perfekta körläraren. 

Våra körlärare är professionella, roliga och erbjuder alla möjliga olika kurser så att du kan ta ditt körkort oavsett vilken bil du vill köra, om det är en motorcykel eller moped. Kursen är uppdelad i tre delar som hjälper dig att klara ditt praktiska prov med bravur: teorilektioner, övningstillfällen och slutligen själva provet. 

Du behöver inte oroa dig för någonting eftersom vi också erbjuder riskfria lektioner till låga priser! Kontakta oss nu om du vill ha vår hjälp med att ta ditt körkort

Varför det är viktigt att hitta den bästa

För att hitta den bästa körskolan i Södertälje måste du veta vilken typ av körlektioner de erbjuder. Vad lär de ut? Hur lång tid tar lektionerna och hur mycket kostar en lektion? 

Om du dessutom letar efter en instruktör som ger billiga körlektioner i Södertälje är det viktigt att han är professionell och har många års erfarenhet. Det är också viktigt att läraren är tålmodig så att det inte blir några problem när man undervisar nya förare. 

Hos oss på vår körskola i Södertälje har vi koll på alla dessa saker! Du kan få hjälp med alla dina frågor om att ta körkort här på vår skola som erbjuder.

Recension & omdöme

Ett sätt att hitta recensioner om den bästa körskolan i Södertälje är att titta på nätet. Det finns många webbplatser där du kan läsa recensioner från personer som har tagit körlektioner från olika skolor. Detta kan vara ett bra sätt att begränsa din sökning och hitta den bästa skolan för dig.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Södertälje för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Södertälje

Om du vill ta körkort snabbt bör du överväga att gå en intensivkurs på en körskola i Södertälje. På dessa skolor kan du lära dig all teori bakom körning och även få mycket praktisk erfarenhet bakom ratten. 

Detta är ett utmärkt sätt att förbereda sig inför körprovet och öka dina chanser att klara det första gången.

Trafikskola med intensivkurs i Södertälje

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Södertälje som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Södertälje med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Södertälje som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Södertälje på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Det är inte alltid lätt att hitta en körskola med intensivkurs i Södertälje. Men vi har hittat de bästa körskolorna som erbjuder billiga och högkvalitativa intensivkurser. Här hittar du all information du behöver för att snabbt och enkelt ta ditt körkort

Det första du bör tänka på är hur mycket tid du är beredd att spendera på körskolan; vissa föredrar en intensivkurs framför en mer avslappnad kurs eftersom de vill ha körkortet så fort som möjligt eller vill ha hjälp med specifika trafikregler som halkbana, riskettan eller handledarkursen. 

Vad du kan hitta för utbildningar i Södertälje:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Södertälje (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Södertälje med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Södertälje så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Om du vill gå en körkurs i Södertälje finns det många skolor som erbjuder olika typer av kurser. Det är viktigt att hitta en skola som erbjuder en handledarkurs, så att du kan få hjälp med frågorna på provet. Skolan ska också vara professionell och ha lärare som vet hur man lär folk att köra bil.

Ta körkort i Södertälje

Att ta körkort i Södertälje är en fantastisk känsla. Det är ett sätt att lättare ta sig runt och se världen bakom ratten på din egen bil. Men innan du kan göra det måste du ta några körlektioner och klara körprovet. Här hjälper vi dig att hitta den bästa körskolan i Södertälje så att du kan komma igång på vägen mot körkortet.

 • Boka tid för körlektion i Södertälje redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Södertälje

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Ta körkort i Södertälje.

– Hitta den bästa körskolan i Södertälje för den som vill ta körkort

Känslomässiga förmåner:

– Känn dig tryggare när du tar en skön tur på stan i din bil

– Njut av att titta på ditt leende i backspegeln

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Södertälje

När du vill ta körkort i Södertälje är det viktigt att du hittar den bästa körskolan. Problemet är att det finns många skolor att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. I den här artikeln hjälper vi dig att fatta rätt beslut genom att berätta om vår körskola online.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Södertälje!

Ett sätt att öva sig för körteorin är att göra testprov. Detta hjälper dig att bekanta dig med de typer av frågor som sannolikt kommer att ställas i körprovet. Det är också viktigt att öva på dina körkunskaper så att du är säker bakom ratten. Detta kan du göra genom att öva i en säker och kontrollerad miljö.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Södertälje

Centralens Trafikskola AB Järnagatan 11 151 32 SÖDERTÄLJE 0855033800 info@centralenstrafikskola.se http://www.centralenstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX AB Kringlans Trafikskola Dalgatan 4 151 33 SÖDERTÄLJE 0855012364 info@kringlanstrafikskola.se http://www.kringlanstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Pedalens Trafikskola Täppgatan 10A 151 33 SÖDERTÄLJE 0855085805 info@pedalen.se http://www.pedalen.se/ XXXXXXXXXX Södertälje Hamns Trafikskola Stationsvägen 14 151 38 SÖDERTÄLJE 0855010700 info@sodertaljehamnstrafikskola.se http://www.sodertaljehamnstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Södertälje City Trafikskola Nygatan 29 A 151 72 SÖDERTÄLJE 08284416 info@sodertaljecitytrafikskola.com http://www.sodertaljecitytrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Alberts Trafikskola Bang. 6 15132 SÖDERTÄLJE 08-550 370 00 http://www.atrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Telge Trafikskola AB Dalgatan 15A 15133 SÖDERTÄLJE 08-550 850 20 info@telgetrafikskola.se http://www.telgetrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Södertälje Trafikskola AB Svalängsvägen 2 15138 SÖDERTÄLJE 08-550 300 89 info@sodertaljetrafikskola.se http://www.sodertaljetrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Stockholm City Trafikskola Nygatan 29A 15173 SÖDERTÄLJE 08-28 44 16 http://www.stockholmcitytrafikskola.se/ XXXXXXXXXX

korkortsteori klara den idag Trafikskola Södertälje

Karta över Södertälje city

Vanliga frågor om Södertäljes trafikskola

Vilken körskola är bäst i Södertälje?

Här hittar du den bästa körskolan i Södertälje tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Södertälje, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Södertälje?

En körlektion på 40 minuter Södertälje trafiklärare kostar 495 kr i Södertälje. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Södertälje för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Södertälje

Relaterade sidor