Trafikskola Norrtälje

Trafikskola i Norrtälje - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Norrtälje! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Norrtälje som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Norrtälje.

 • Priser på trafikskola i Norrtälje 
 • Bästa trafikskolan i Norrtälje
 • Intensivkurs för körkort i Norrtälje
 • Trafikskola i Norrtälje med handledarkurs
Billiga körlektioner i Norrtälje genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Norrtälje

Vad kostar en körlektion i Norrtälje? Pris på trafikskola i Norrtälje är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Norrtälje 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Norrtälje: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Norrtälje (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Norrtälje för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Norrtälje kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Norrtälje

Vill du ta körkort?

Du kommer att klara körprovet hos oss tack vare intensiva körlektioner som är billiga. Allt för att ta körkort! Du får också hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen.

Hitta en professionell körskola i Norrtälje där de undervisar både bil- och motorcykelförare. Vi erbjuder billiga priser på alla våra kurser så att alla har råd med dem. Oavsett om du vill lära dig att köra bil eller motorcykel har vi allt här på vår körskola i Norrtälje för dig.

Läs vidare nedan och ta reda på mer om vad vi erbjuder på vår skola i Norrtälje

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Norrtälje?

För att hitta en billig körskola måste du göra lite research. En bra början är att bläddra igenom informationen på den här sajten om körskolor i Norrtälje. Där kan du läsa mer om Norrtälje körskolor och även få offerter från olika körlärare inom ditt intresseområde, eller bläddra efter uppskattad lektionskostnad och undervisningsmetoder som erbjuds.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Norrtälje 

Trafikskola i Norrtälje med delbetalning (bra körskola)

Om du vill köpa ett paket med körlektioner och betala med delbetalningar kan du kontakta körskolan i Norrtälje. Du kan antingen betala med kort eller med faktura. Om du har några frågor kan du kontakta körskolan så hjälper de dig gärna.

Privata körlektioner i Norrtälje

Om du vill ta privata körlektioner kan det vara dyrt att betala för hela kursen. Det finns dock sätt att komma runt detta. Du kan söka efter en handledare som är villig att ge privata körlektioner. På så sätt kan du förhandla fram ett pris som är överkomligt för dig. 

Du kan också fråga runt bland vänner och familj för att se om någon känner till en bra körlärare som erbjuder privata körlektioner.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

För att hitta en billig körskola i Norrtälje är det viktigt att jämföra priserna mellan olika skolor. Många skolor erbjuder rabatter för att man anmäler sig till en kurs, så det är värt att ta sig tid att hitta det bästa erbjudandet. 

Du kan också söka efter erbjudanden på nätet eller be vänner och familj om rekommendationer.

Gå riskettan i Norrtälje billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Norrtälje där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Norrtälje redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Norrtälje så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Norrtälje

Letar du efter en körskola som erbjuder de bästa körlektionerna i Norrtälje? Då är den här artikeln perfekt för dig. Du kan ta reda på hur du kan få billiga och intensiva körlektioner hos oss. 

Vi har även en riskfri och billig körlektion där all teori om körning har behandlats. Hos oss hjälper vi till att boka ditt körprov online också! Hos oss klarar du halkbanan, riskettan och handledarkursen som är tre prov innan du tar ditt egentliga körkortsprov. 

Så om du letar efter ett enkelt sätt att göra ditt körkortsprov i Norrtälje så kontakta oss redan idag!

Varför det är viktigt att hitta den bästa

När du letar efter en körskola i Norrtälje finns det många saker att ta hänsyn till

Du vill hitta den bästa körskolan som erbjuder billiga körlektioner med kvalificerade körlärare som kan se till att du klarar ditt körprov.

Vi erbjuder många olika typer av utbildningar, bland annat motorcykel- och mopedutbildning. Vi erbjuder också intensivkurser som innehåller alla teorifrågor på provet så att det blir lätt att ta körkort! Hos oss kan du också få hjälp med halkkörning, riskettan och handledarkursen!

Recension & omdöme

Det bästa sättet att hitta recensioner om den bästa körskolan i Norrtälje är att titta på nätet. Det finns flera webbplatser där du kan läsa recensioner av olika körskolor, och det är ett bra sätt att ta reda på vilken körskola som är bäst för dig. 

Ett annat bra sätt att ta reda på mer om en körskola är att fråga runt – prata med dina vänner och din familj och fråga om de känner till några bra körskolor i Norrtälje.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Norrtälje för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Norrtälje

Om du vill ta körkort i Norrtälje är det viktigt att du hittar en professionell och billig körskola. Här på de bästa körskolorna i Norrtälje går de igenom alla frågor från körteori för att du enkelt ska kunna ta körkort efter att ha tagit intensivlektioner. 

Hos oss kan du klara provet med vår hjälp från halkbana till riskettan och handledarkurs. Du får också hjälp vid behov när det gäller att få ditt undervisningstillstånd eller körkort! 

Trafikskola med intensivkurs i Norrtälje

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Norrtälje som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Norrtälje med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Norrtälje som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Norrtälje på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Norrtälje är ett utmärkt ställe att ta en intensivkurs för körkortet. De bästa körlärarna finns här, och du kan få billiga körlektioner som hjälper dig att klara provet med bravur. 

Om du vill hitta den bästa intensivkursen för körkort i Norrtälje är det viktigt att göra din research först. Du måste hitta en skola med skickliga instruktörer som kan lära dig allt du behöver veta om att sätta dig bakom ratten.

Vad du kan hitta för utbildningar i Norrtälje:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Norrtälje (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Norrtälje med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Norrtälje så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Norrtälje är en stad i Sverige med många körskolor att välja mellan när du tar körlektioner. Du kan hitta en skola som erbjuder billiga körlektioner samt kvälls- och helgkurser. Om du vill gå en handledarkurs för ditt körkort finns det flera skolor som erbjuder denna tjänst.

Ta körkort i Norrtälje

Att ta körkort i Norrtälje är en stor händelse. Det betyder att du äntligen kan ge dig ut på egen hand och utforska världen utan att vara beroende av andra. För att inte tala om att det också öppnar nya jobbmöjligheter för dig. 

Så vad väntar du på? Börja leta efter den bästa körskolan i Norrtälje redan idag.

 • Boka tid för körlektion i Norrtälje redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Norrtälje

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Ta körkort i Norrtälje

– Ta en intensiv körkurs på den bästa körskolan

– Introduktionsutbildning för dig som vill ta CE- och MC-körkort. Även lätt MC-körkort är möjligt.

– Bra pris för MC-körkort och lätt MC-körkort, men även för mopedkörkort.

– Professionella körlektioner

– Bra körlärare som är vänliga och kunniga

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Norrtälje

Vill du ta körkort men tycker att det är för svårt? Det behöver det inte vara. Det bästa sättet att göra det är att ta rätt steg och vi ska visa dig hur. Det finns många saker som kan hjälpa människor i Norrtälje som vill lära sig köra bil, till exempel körkortsutbildningar och lektioner från professionella lärare. 

Dessa klasser kommer att lära dig allt om vad du behöver för ditt körprov, vilket inkluderar att klara alla frågor på teoriprovet för körkort och intensiv träning som kommer att se till att när du går in på ditt faktiska prov, så kommer det inte att bli några problem alls med att få ditt körkort.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Norrtälje!

Du kan öva dig inför teoriprovet genom att göra testprov. Det finns många webbplatser som erbjuder dessa prov gratis. Det är viktigt att göra så många test prover som möjligt så att du blir bekant med de typer av frågor som kommer att ställas i det verkliga teoriprovet för körkort. Du kan också använda böcker och appar för att förbereda dig för provet.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Norrtälje

korkortsteori klara den idag Trafikskola Norrtälje

Karta över Norrtälje city

Vanliga frågor om Norrtäljes trafikskola

Vilken körskola är bäst i Norrtälje?

Här hittar du den bästa körskolan i Norrtälje tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Norrtälje, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Norrtälje?

En körlektion på 40 minuter Norrtälje trafiklärare kostar 495 kr i Norrtälje. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Norrtälje för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Norrtälje

Relaterade sidor