Trafikskola Uddevalla

Trafikskola i Uddevalla - din lokala körskola som ger dig körlektioner

Välkommen till att ta ditt körkort i Uddevalla! Här hjälper vi dig som vill ta körlektioner för uppkörning snabbt. Vi förbereder dig för teoriprovet, halkbana och uppkörning.

Du får en egen lärare i Uddevalla som utbildar och peppar dig till att bli en trygg förare på vägen.

För att maximera dina chanser att klara av teoriprovet rekommenderar vi väldigt starkt att du redan nu börjar använda tjänsten Körkort.se. Alla våra elever som använder den får godkänt på teoriprovet! Det är den bästa i Sverige där du får öva på tusentals med teorifrågor. Fungerar som Trafikverkets riktiga kunskapsprov – perfekt för mobilen, surfplattan och datorn.

Här får du reda på allt du behöver om trafikskolor i Uddevalla.

 • Priser på trafikskola i Uddevalla 
 • Bästa trafikskolan i Uddevalla
 • Intensivkurs för körkort i Uddevalla
 • Trafikskola i Uddevalla med handledarkurs
Billiga körlektioner i Uddevalla genom intensivkurser

Priser på trafikskola i Uddevalla

Vad kostar en körlektion i Uddevalla? Pris på trafikskola i Uddevalla är från 495 kr per körlektion. Om du vill få ett billigt pris kan du köpa paket med 10 körlektioner. 

 • Testlektion 80 minuter: 370:- 
 • Testlektion 80 minuter kvällar/helger: 550:- 
 • Utbildningskontroll 80 minuter: 890:-
 • Handledarutbildning: 789:- 
 • Körlektion i Uddevalla 40 minuter: 495:-
 • Körlektion 40 minuter kvällar/helger: 695:-
 • Riskettan i Uddevalla: 9599:-
 • Risktvåan: 1600:-
 • Billån till uppkörning inklusive 50 minuters uppvärmning (endast för elever): 1795:-
 • Körkortsprov Online: 450:-
 • Svenskt bokpaket körkortsteori: 700:-
 • Engelskt bokpaket körkortsteori: 950:-
 • Intensivkurs för körkort i Uddevalla (körkortspaket): 22 250:-

Kontakta din lokala trafikskola i Uddevalla för att få billigt paketpris på körlektioner med automat, riskettan och även EU moped (boka mopedkurs). I Uddevalla kan du även hitta körskolor med delbetalning om du inte kan betala allt på en gång.

korkortsteori klara den idag Trafikskola Uddevalla

Letar du efter en körskola?

Vi erbjuder de bästa körskolorna i Uddevalla. Våra lärare är professionella och ger billiga körlektioner. Oavsett om du vill lära dig att köra bil, motorcykel eller moped kan vi hjälpa dig här i Uddevalla. 

På vår skola går de igenom alla frågor om körkortet så att du efter att ha lärt dig all teori om bilkörning enkelt kan ta ditt körkort. 

Hos oss, tack vare intensiva körlektioner som är billiga, klarar du provet på halkiga backar och riskettan med lätthet! Du får också hjälp med att få ditt intyg för handledarkursen.

5 vanliga misstag vid körprov

Hur hittar man en billig körskola i Uddevalla?

När du letar efter en körskola är det viktigt att hitta en som erbjuder billiga körlektioner. Du kan jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet genom att använda en tjänst som vi. 

Vi erbjuder hjälp med att hitta en körskola i Uddevalla så att du kan ta ditt körkort så snabbt och billigt som möjligt.

 • Här hittar du billigaste paket med körlektioner på körskola i Uddevalla 

Trafikskola i Uddevalla med delbetalning (bra körskola)

Du kan köpa ett paket med körlektioner och betala på avbetalning i vår körskola i Uddevalla. Allt du behöver göra är att välja det antal körlektioner du vill ha och sedan bestämma hur du vill betala för dem. 

Du kan antingen betala hela beloppet när du bokar lektionerna eller så kan du sprida ut kostnaden över flera månader genom att betala i avbetalningar.

Privata körlektioner i Uddevalla

Om du tycker att det är för dyrt att betala för en körskola kan du alltid ta privata körlektioner. Du kan hitta en körlärare i ditt område genom att göra en snabb sökning på nätet. 

Se till att fråga instruktören om deras erfarenhet och kvalifikationer och be om referenser från tidigare elever. Du bör också fråga instruktören om deras undervisningsstil och vilka metoder de använder för att lära eleverna att köra bil.

Finns det billigt pris på intensivkurs för körkort?

Det är möjligt att hitta billiga priser på intensivkurser för att lära sig köra bil. För att hitta den bästa körskolan i Uddevalla är det viktigt att jämföra priserna mellan olika skolor. Många skolor erbjuder dessutom rabatter om man anmäler sig till en kurs eller köper flera kurser.

Gå riskettan i Uddevalla billigt (riskutbildning 1)

Det finns flera skolor i Uddevalla där du kan gå utbildningen billigt. Både risk 1 och risk 2 kan du hitta till en billigare kostnad. Kontakta din lokala körskola för att få pris på risk 1 och 2.

Skaffa körkortspaket i Uddevalla redan idag!

Om du är ute efter bra körlektionspaket i Uddevalla så har du hittat rätt. Hitta det paketet du är ute efter och boka in med skolan på en gång, och skulle det vara för dyrt kan du ofta även få det med delbetalning.

Hur det känns att göra uppkörningen (med praktiska tips)

Bästa trafikskolan i Uddevalla

När du vill lära dig att köra bil är det viktigt att du hittar en körskola som erbjuder bra och prisvärda körlektioner. 

Det finns många olika körskolor i Uddevalla, så det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. I den här artikeln kommer vi att ge dig tips på hur du hittar den bästa körskolan i Uddevalla.

Varför det är viktigt att hitta den bästa

Det är viktigt att hitta den bästa körskolan i Uddevalla eftersom du vill ta körkort så snart som möjligt. Lärarna på skolan ska vara professionella och veta hur man lär folk att köra bil. Dessutom ska lektionerna vara prisvärda så att fler kan delta.

Recension & omdöme

Det kan vara svårt att veta vilken körskola i Uddevalla som är bäst att välja för dina körlektioner. 

Ett sätt att ta reda på det är att läsa recensioner om de olika skolorna. På så sätt får du en uppfattning om vad andra har tyckt om skolan och om det är rätt skola för dig.

Tjänster som erbjuds

 • Bäst intensivkurs i Uddevalla för körkort
 • Boka in riskettan
 • Handledarkurs online
 • Godkänt på förarprov
 • Billiga körlektioner

Olika priser på körkort som erbjuds

Vad kostar körkortet när man går på bilskolor? Här kan du hitta följande:

 • Lätt MC körkort pris
 • MC körkort pris
 • C körkort pris
 • A1 körkort pris
 • Utökat B körkort pris
 • C1 körkort pris
 • B körkort pris
 • E körkort pris
 • CE körkort pris
 • EU moped körkort pris

Intensivkurs för körkort i Uddevalla

Om du vill ta körkort snabbt bör du överväga att gå en intensivkurs i Uddevalla. Dessa kurser är utformade för att hjälpa dig att lära dig all den teori och de praktiska färdigheter du behöver för att klara körprovet. 

Körlärarna på dessa skolor är erfarna proffs som hjälper dig att lära dig allt du behöver veta på kort tid. Dessutom är dessa kurser vanligtvis ganska prisvärda, så de är ett utmärkt alternativ om du vill spara pengar på dina körlektioner.

Trafikskola med intensivkurs i Uddevalla

Vill du ta körkort snabbt istället för att slösa tid och pengar på körlektioner i ett halvår innan du gör uppkörningen? Här kan du hitta den bästa trafikskola med intensivkurs i Uddevalla som hjälper dig att snabbt navigera körteori och alla lagar som du behöver följa. Snabbt och enkelt!

Körskolan i Uddevalla med billig intensivkurs

Här hittar du körskolor i Uddevalla som erbjuder intensivkurs för körkort billigt. Oavsett om du vill gå intensivkursen i Uddevalla på 1 vecka eller 2 veckor så går det att ordna. Du kan även gå kursen för körkort under sommaren.

Hur du hittar bästa intensivkurs för körkort?

Om du vill hitta den bästa intensiva körkursen i Uddevalla är det viktigt att göra din research först. Det finns många körskolor i Uddevalla som erbjuder intensivkurser, men alla är inte lika bra

Innan du anmäler dig till en intensivkurser, se till att du kollar upp skolans recensioner på nätet. Detta ger dig en bra uppfattning om vad du kan förvänta dig av körläraren och undervisningsstilen. Det är också viktigt att välja en skola med erfarna instruktörer som vet hur man hjälper eleverna att klara körprovet. 

Vad du kan hitta för utbildningar i Uddevalla:
 • Intensivkurs för körkort (med uppkörning)
 • Intensivkurs körkort automat i Uddevalla (körlektion automat)
 • Intensivkurs för MC körkort
 • Intensivkurs för E körkort
 • Intensivkurs för C körkort
 • Intensivkurs för B körkort

Trafikskola i Uddevalla med handledarkurs

Om du vill gå en handledarkurs för körkort i Uddevalla så går det flera både på dagen, kväll och helg. Kan du inte vara fysiskt på plats så kan du gå en handledarkurs billigt online och på distans.

Om du vill gå en körkortshandledarkurs i Uddevalla finns det flera skolor som erbjuder dessa kurser. Det är viktigt att hitta en skola där läraren är professionell och erbjuder billiga lektioner. Du kan få hjälp här att hitta den bästa körkortsskolan för dig. 

Hos oss klarar du körprovet med intensiva körlektioner som är billiga. Allt för att ta ditt körkort!

Ta körkort i Uddevalla

Att köra bil är en av de viktigaste färdigheterna som någon kan ha. Det handlar inte bara om att köra bil, utan också om att veta hur man kör bra i alla typer av väderförhållanden och med olika fordon. 

Och det handlar inte bara om att ta sig från här till där, utan också om att kunna använda bilen som ett räddningsfordon i nödsituationer när det behövs.

Behovet av bra förare har aldrig varit större än nu! Ändå är det få människor som vill eller kan göra vad som krävs för att bli en säker förare i dag.

Varför? Kanske för att så många människor är övertygade om att de inte har tid? Eller kanske för att de tror att det blir för dyrt att lära sig köra bil?

 • Boka tid för körlektion i Uddevalla redan idag. Oavsett om du vill gå på körskola under kvällstid eller dagtid eller helger så finns det något för dig.

Körlektioner på helger i Uddevalla

Du kommer att kunna gå utbildningar på både helger och vardagar. Även kvällstid kan du träna på att köra bil. För exakta öppettider kan du kontakta din lokala körskola.

Standardförmåner:

– Du kan delta i kurser både på helger och vardagar

– Du kan öva på att köra på kvällarna

– Få hjälp med halkbanan, riskettan och handledarkursen

Känslomässiga fördelar:

– Lär dig köra bil, motorcykel eller moped till ett billigt pris.

Alla typer av körkort:

 • Introduktionsutbildning för personbil
 • CE körkort
 • MC körkort (motorcykel)
 • Lätt MC körkort
 • Tung MC körkort
 • AM körkort
 • Moped körkort

Kan man gå körlektioner på andra språk?

Ja, det finns flera körskolor där du kan gå körlektioner på andra språk. Exempel på språk du hittar på trafikskolor:

 • Engelska
 • Spanska
 • Arabiska
 • Somaliska
 • Ryska

Online trafikskola i Uddevalla

Om du vill hitta den bästa körskolan i Uddevalla för att ta körlektioner och ta körkort kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder billiga och professionella körlektioner där läraren är välutbildad och erfaren. 

Hos oss är det enkelt att ta körkort – även om du inte har erfarenhet av bilar. Du får också lära dig hur du ska hantera halkiga backar, riskettan och tutorer så att du klarar alla prov i sista minuten.

Öva körkortsfrågor inför körkortsprov – ta körkort i Uddevalla!

Ett sätt att träna på körteori är att göra provkörningar. Detta hjälper dig att bekanta dig med de typer av frågor som sannolikt kommer att ställas i det riktiga körprovet. 

Du kan hitta låtsaskörprov på nätet eller i körkortsboken. Ett annat sätt att öva är att delta i körkurser. Dessa kurser hjälper dig att lära dig grunderna för säker körning och hjälper dig också att förbereda dig för den skriftliga delen av körprovet.

Teoriprov för körkort

Gör teoriprovet online:

 • B körkort teori (teorilektion)
 • C körkort teori
 • C1 körkort teori
 • CE körkort teori (lastbil)
 • MC körkort teori

Alla trafikskolor nära Uddevalla

FALCKs Trafikskola i Uddevalla Kungsgatan 37 451 32 UDDEVALLA 0522-157 10 falcks@live.se http://www.falcks.se/ XXXXXXXXXX Yrkesakademin Uddevalla Södra Järnvägsgatan 2 451 50 UDDEVALLA 02358531 http://www.ya.se/ XXXXXXXXXX Salekärrs Trafikskola AB Skalbanksvägen 8 451 55 UDDEVALLA salekarrs.trafikskola@gmail.com http://www.salekarrstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX S4U- DIN TRAFIKSKOLA Kilbäcksgatan 40 45130 UDDEVALLA 0522-311 04 http://www.s4u.nu/ XXXXXXXXXX Centrala Trafikskolan Lagerbergsgatan 43 45131 UDDEVALLA 052218000 info@centralatrafikskolan.com http://www.centralatrafikskolan.com/ XXXXXXXXXX Einar Svenssons Trafikskola AB Västgötavägen 17 45134 UDDEVALLA 052219100 http://www.einarsvenssontrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Trestads Trafikskola i Uddevalla AB Västgötavägen 27 45134 UDDEVALLA http://www.trestadstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Trestads Trfsk Uddevalla AB Västgötavägen 27 45162 UDDEVALLA 052233233 info@trestadstrafikskola.se http://www.trestadstrafikskola.se/ XXXXXXXXXX Fyrbodals Trafik & Riskövningscenter AB Glimmingen 420 45192 UDDEVALLA 0522-64 58 64 http://www.ftrc.se/ XXXXXXXXXX

korkortsteori klara den idag Trafikskola Uddevalla

Karta över Uddevalla city

Vanliga frågor om Uddevallas trafikskola

Vilken körskola är bäst i Uddevalla?

Här hittar du den bästa körskolan i Uddevalla tillsammans med priser. Professionella körskolelärare ger dig den handledning du behöver för att snabbt bli duktig på att köra bil.

Hur många körlektioner behöver man ta?

Ett genomsnitt ligger på 20-30 körtimmar om du är nybörjare i Uddevalla, vilket innebär ca 30-45 körlektioner. Detta är ett genomsnitt och ibland kan det bli både färre och fler.

Vad kostar en körlektion i Uddevalla?

En körlektion på 40 minuter Uddevalla trafiklärare kostar 495 kr i Uddevalla. En längre körlektionen på 60 minuter kostar mer. Du kan köpa ett körlektionspaket (som är billigare) och då får du 10 körlektioner à 40 minuter eller 20 körlektioner à 40 minuter. Bäst brukar vara att gå en intensivkurs för körkort i Uddevalla för 22 250 kr.

Läs mer här

korkortsteori klara den idag Trafikskola Uddevalla

Relaterade sidor